İzmir Üniversiteleri Platformu Engelli Farkındalık Çalıştayı Yapıldı (06 Mart 2020)

İzmir Üniversiteleri Platformu altında yer alan ve İzmir’de bulunan tüm üniversitelerin engelli öğrenci birimlerinin temsil edildiği Engelsiz Operasyon Grubu’nun düzenlediği 6 Mart Engelli Farkındalık Çalıştayı büyük ilgi gördü. Kavram Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Bakırçay Üniversitesi ve Kavram Meslek Yüksekokulu’ndan  toplam 50 öğrencinin katıldığı çalıştayda öğrenciler engellilik ve otizm konularında eğitim alarak ardından 2-17 Nisan tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Engelli Farkındalık Kampanyası için slogan, hastag ve faaliyet fikirleri ürettiler. Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Ferah Onat ve Doç. Dr. Huriye Toker’in moderatörlük görevini üstlendikleri etkinlikte farklı üniversite ve bölümlerden katılan öğrenciler engellilik farkındalığı paydasında bir araya geldiler.