Engelsiz Yaşam Topluluğu – “Başarı Engel Tanımaz” Etkinliği

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından biri olan Engelsiz Yaşam Topluluğu, 02 Aralık 2022 tarihinde saat 14.00- 18.00 arası Ana Konferans Salonu’nda “Başarı Engel Tanımaz” başlıklı bir etkinlik düzenledi. Engelli haklarında kişilerin bilinçli olmalarını sağlamak, engellilere karşı bakış açılarını değiştirmek ve engellerin yaşadığı sorunlara ışık tutmak amacıyla Şerif Ali Mutlu(Avukat), Şirince Süzek (Karabağlar Belediyesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu) ve Şeyda Melis Türkkahraman (Üniversitemiz Yüksek Lisans Öğrencisi) katılım sağladı.

Üniversitemizin öğrencileri, akademik ve idari birim üyeleri ve dışarıdan misafirlerimiz etkinliği beraberce takip ettiler. Etkinlik arasında Yaşar Üniversite Müzik Bölümü öğrencileri dinleyenlere mini bir konser sundu. Değerli üç katılımcının konuşmalarından sonra soru-cevap bölümü düzenlendi. Bu bölümde, Türkiye’de engelli halkları ve talepleri konusunda etkileşimli bir tartışma gerçekleştirildi.